Omschrijving

De Rycke Bouwmaterialen staat garant voor een enorm uitgebreid assortiment van alle materialen voor de bouw.
Gaat het om ruwbouw, renovatie of afwerking, bent u algemene aannemer, industriebouwer of particulier, u kunt bij ons steeds terecht.
De meeste materialen zijn op stock of zeer vlug en flexibel te leveren. Een uitgebreid team van enthousiaste mensen staat klaar om deze service waar te maken, of om u deskundige en professionele uitleg te verschaffen.
U kan ten allen tijde een bezoekje brengen aan onze ruime toonzaal voor gevelstenen en dakpannen.
Mocht dit nog niet volstaan, worden er op geregelde tijdstippen info avonden georganiseerd om praktische uitleg en demonstraties te geven.
Tevens zijn er meerdere keren per jaar specifieke acties en opendeur dagen.

Betoncentrale
Momenteel beschikt de groep De Rycke over 5 betoncentrales verdeeld over 3 sites (Beveren - Kallo - Herdersem). De diversiteit aan silo's, mengertypes en granulatenbunkers gekoppeld aan een hypermoderne sturing, maakt dat alle mogelijke recepten kunnen geproduceerd worden.
Een modern uitgebreid en divers wagen- en pompenpark moet een perfecte service ondersteunen.
Elk voertuig is hierbij uitgerust met een GPS zender-ontvanger die volledig automatisch de rit statussen genereren. Een up-to-date software applicatie integreert deze statussen in het dispatching gebeuren, zodanig dat een hoog performante maar toch rendabele flexibiliteit mogelijk wordt.

https://youtu.be/lxJrbzzMdzk

U kunt hier terecht voor

Ruwbouwmaterialen
Vloer- en wandtegels
Oprit-, tuin- en terras-materialen
Bouwshop
Betoncentrale

Foto's

 

 

 

Back to Top