Omschrijving

Sinds de jaren '60 zijn wij een belangrijke toeleverancier van ruwbouw-en afwerkingsmaterialen in de wijde regio, en dit zowel voor de professionele als de particuliere markt:

  • alle ruwbouwmaterialen
  • gevelstenen en –bekleding
  • dakpannen en dakbedekking
  • isolatie
  • eigen plaatsingsdienst tegels en terras

Wij zijn vooral gekend voor onze flexibliliteit en stiptheid in leveringen, dit dankzij de geroutineerde dispatchafdeling, én voor de expertise van onze medewerkers die de leveringen uitvoeren. Performante kranen op moderne vrachtwagens bestuurd door gemotiveerde en ervaren chauffeurs zorgen voor een onberispelijke plaatsing van de materialen waar u ze wenst.

In 1996 zijn we verhuisd naar een volledig nieuwe accomodatie met ruime burelen, een toonzaal van 1000 m² en toonpark van 200 m² waar alle materialen ruim en overzichtelijk voorgesteld zijn. Binnen zijn gevelstenen, dakbedekking en betegeling in zowel keramische materialen als natuursteen uitgebreid voorgesteld. Buiten vindt u klinkers, betonstraatstenen, terrastegels en boordstenen in alle maten en formaten. Keuze te over!
In januari 2014 is een nieuwe stockageloods van 2100 m² in gebruik genomen; dit om het assortiment en de stockage-mogelijkheden verder uit te breiden, een kortere leveringstermijn en stipte leveringen te blijven garanderen. Een drive-in maakt snellere en comfortabele (indoor) afhalingen mogelijk.

Naast de verkoop bieden wij ook de plaatsing van wand-en vloertegels binnen en buiten aan, dit met eigen vakmensen. Ondertussen zijn al heel wat projecten uitgevoerd met telkens tevreden klanten zowel naar timing, uitvoering als opvolging.
De klant wordt door een en dezelfde contactpersoon begeleid zowel in de keuze van materialen als in de uitvoeringsfase van de werken. Op deze manier kunnen de wensen van de klanten perfect worden uitgevoerd.

U kunt steeds vrijblijvend bij ons terecht voor alle vragen en inlichtingen betreffende uw bouw- of verbouwplannen. Kom gerust eens een kijkje nemen in wat sommigen de mooiste en meest overzichtelijke toonzaal van bouwmaterialen en tegels in de streek vinden.

U kunt hier terecht voor

Ruwbouwmaterialen
Vloer- en wandtegels
Oprit-, tuin- en terras-materialen
Bouwshop

Foto's

Back to Top