hermans 72dpi

Hermans (Steenhuffel)

Steenhuffeldorp 60
1840 Londerzeel
+32 52 30 91 04
www.gebr-hermans.be

Omschrijving

Gebroeders Hermans is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in bouwmaterialen voor zowel de particulier als de professional. Reeds vier generaties lang zijn wij actief op de markt van de bouwmaterialen, een eeuwenoude maar steeds vernieuwende sector.
Door deze jarenlange ervaring kunnen wij u dan ook nauwgezette service en kwaliteit garanderen aan de sterkste prijzen. Wij staan u graag bij met de nodige technische informatie en helpen mee bij de keuze van de materialen die u zoekt. Wij proberen dit met de grootste efficiëntie en de nodige creativiteit te doen.

Om u een nog ruimere materialenkeuze en een betere service te kunnen aanbieden, werd er enkele jaren geleden een tweede filiaal geopend. Naast ons moederbedrijf te Steenhuffel (Londerzeel) kan u nu ook terecht in ons filiaal te Mollem (Asse)
Aangezien wij zoveel mogelijk trachten in te spelen op de noden van de markt, bieden wij u ook graag oplossingen aan voor de actuele energiebesparende en milieubewuste maatregelen in de bouwwereld. Wij informeren elke klant over zowel de akoestische en thermische, als de fiscale voordelen van goede isolatie.

Door onze container- en recyclagedienst kunnen wij ons eigen afval van de magazijnen zo selectief mogelijk sorteren, alsook dat van u.

Wij helpen u van uw huis een echte thuis te maken!

U kunt hier terecht voor:

  • Ruwbouwmaterialen
  • Vloer- en wandtegels
  • Oprit-, tuin- en terras-materialen
  • Bouwshop
  • Betoncentrale

Categorieën: Vlaams-Brabant